The naked truth about me

Alla inlägg den 2 augusti 2012

Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 20:02

Laddar för en riktig mys kväll! Fullspäckad med Harry Potter ^^

Ska ta en långt varmt bad sen bädda mer mej i sängen med te & nötter perfekt sysselsättning så här i rugg vädret!!

Imorgon blir de stan igen, ska göra ett besök på biblioteket o Albert & Herbert tänkte jag , kanske en tripp på Gina också då de är den enda dugliga kläd affär som finns i vår lilla stad!

Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 18:38

Då ficka ja hem den 2a boken utav typ 10 till utbildningen , resten får ja försöka hitta beg, lr låna på bib lr ngn före detta studerande! Dyr e dom
Jävlarna vill ja lova , denna e den näst billigaste & kosta 389 kr + frakt då så 429 kr Allt som allt!

Det är hårt att va studerande!

Men nu har ja kvälls läsning ;)

Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 17:33

ni må tycka att jag är jobbig jag är engagerad och blir upprörd över saker som inte rör mej . men sån e jag. jag blir upprörd över orättvisor, jag blir berörd över tragedier. ja hatar okunnighet och dumma människor. jag blir lätt engagerad . om det stör er, va inte i min närhet, läs inte de ja skriver. lätt löst. 


men, att gå ett helt liv instäng i sin egna lilla värld uan bekymmer om va som händer runt omkring är för mej total förnekelse. de visar total avsaknad av medmänsklighet och  sympati.


det borde vara en självklarhet att man ska få älska vem man vill, de borde va en självklarhet att man får tillhöra vilken religion man vill. de borde va en självklarhet att man får klä sej hur man vill. sorgligt nog är det inte så. inte år 2012. 


att människor ännu inte förstått ett dugg är förvånasvärt , herregud, kriminallitet sitter inte i hudfärgen, homosexuallitet är inte en sjukdom, 


när ska man öppna ögonen ? när ska människor förstå att vi alla tillhör en å samma art? 


skulle vi utrota en hundras för att den inte såg ut som vi ville ? knappast, så varför ska vi inte acceptera att alla människor inte ser ut likadant? 



låt människor äska vem dom vill, låt dom tro på ilken jävla gud dom vill , o herregud sluta dömma bra för att ni inte förstår. 




Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 16:30

jag läste en atikel på Expo om ett uttalande en sd politiker gjort ang homosexuella. och är riktigt upprörd!! Hur kan man  va så dum ? okunnig? och sakna total förmåga att utvecklas? Hur kan man påstå att MUSLIMER är det verkliga hotet mot sverige då man har mentalitet som hör hemma på 40 talet? det är hotet mot sverige! okunniga mansgrisar som är totalt dumma i huvudet och INTE står för människans frihet att vara precis som man vill, älska precis vem man vill & klä sig precis som man vill. vem fan är dom att bestämma vad som är naurligt och inte ? och att på fullaste allvar tro att om man i skolan säger atthomosexuallitet inte är onaturligt så skapar man homosexuella ? fan de dummaste jag hört!! 


näe er skulle man skicka tillbaka till förgågna år å hoppas på att ni stannar där å låter resten av världen utvecklas å leva hur vi vill med vem fan vi vill! fy skam på er!! 


här är atikeln http://expo.se/2012/sd-politiker-homosexuella-har-avloppssex_5213.html



jag hade hoppats att vi kommit längre en så här år 2012 .


länge leve rättgheten att få vara som man är och älska vem man vill! kärlek och respekt till er som erkligen ågar stå för vem ni är och eran rätt att vara som ni vill!! 



 


Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 14:11

Hemma från mat handling i stan , känner mej överkörd , så ja bäddar ner mej i sängen å slår på en film medans Nilas sover en stund!

Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 11:51

Åh så skönt att vara hemma! Nilas sov till 09.30 idag å de tackar ja för då ja somna vid 03,30 ^^

Har packat upp å plockat in allt vi hade med oss hem , Nilas leker å ja känner mej mest överkörd

Hur som helst så blir de hudik en vända idag för at handla hem mat!! Krille har ju levt som en ungkar i en vecka han så inte är de ngt hem handlat iaf!

Sen blire städning i grova tag & bara mysa med mina hjärtan!

Måste ju säga att lgh va i hyfsat skick trots att han varit alldeles sj , ja chansar dock på att han tog städningen samma dag som vi kom hem ;)

Bilden är från strandpromenaden

Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 11:19

Ja , fick även detta! Absolut värt att prova iaf , får se om de har ngn effekt i samband med hälsosam kost + träning :)

Finns ju inga mirakel kurer, men kanske funkar att kombinera ^^

Ja uppdaterar Er med resultat!

Av Nicolina Alwandy - 2 augusti 2012 11:06

Stort tack till pappa & dunja <3

Fick även 2 st väskor & en jacka .. Och min fina rosa dator :)

Presentation


Nicolina Michella Alwandy

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards